cat-right

Solden keukens

Solden keukens? Een van de meest onoverzichtelijke dingen uit keukenland voor een consument. En dat is volkomen logisch. Sommige toonzalen smijten met zeer hoge solden terwijl anderen direct al een lage prijs aan bieden. Het is daarom voor een consument lastig te bekijken of het een goede keuken is of niet.

 

Gratis keukencatalogi ontvangen? Doe thuis inspiratie op met deze catalogi vol met keukenopstellingen, keukenprijzen, solden en tips. Gratis ontvangen of bekijk hier de momenteel goedkoopste keukenwinkel.

 

Solden keukens? Een nieuwe keuken kopen is een dure aankoop. Bij het kopen van een nieuwe keuken gaat het om de wensen die u heeft, en die u wilt terug zien in uw keuken. Vaak is het daarom onduidelijk wat een nieuwe keuken gaat kosten omdat de wensen van elke klant van elkaar verschillen.

De kostprijs hangt af van de maatvoering, het type front, het soort werkblad, het merk van de keuken, de zaak waar u de keuken aanschaft en de keuze die u maakt voor de inbouwapparatuur in de keuken.

Natuurlijk is het budget, die u over heeft voor uw keuken, belangrijk voor de kostprijs. Als u hier meer duidelijkheid in heeft weet u de kostprijs en kunt u zo nodig hier over onderhandelen.

Op veel plaatsen op internet wordt u gewaarschuwd voor gladde praatjes van keukenverkopers. Dit is allemaal wat overbodig en overdreven. Tien jaar geleden was er een andere keukenmarkt dan nu, de economie liep goed en de verkoopmethoden waren directer en agressiever.

Tegenwoordig doet een keukenadviseur meer moeite om een nieuwe keuken te verkopen. Gladde praat en agressieve verkoop zijn over het algemeen verleden tijd in keukenland. U kunt daarom ook met een gerust hart naar een keukenzaak en hoeft niet bang te zijn voor oplichterij.

 

 

Solden keukens

Solden keuken

In solden tijden worden keukens vaak goedkoper aangeboden. Veel mensen denken dat de keukens ook daadwerkelijk goedkoper zijn geworden. In werkelijkheid is het natuurlijk een handig middel voor een keukenwinkel om meer keukens te verkopen.

De prijzen zijn zo opgebouwd dat er ruimte is voor onderhandeling. Iemand die heel goed is in onderhandelen, kan makkelijk veel korting van een keuken afpraten. Elke keuken toonzaal maakt gebruik van solden.

Toch maakt het niet uit of u een nieuwe keuken koopt in solden tijd, of dat u een keuken koopt buiten die tijd. Door de recessie zijn keukens inmiddels veel scherper en voordeliger in prijs. Veel keukens zijn betaalbaar en u kunt nu veel geld besparen op een nieuwe keuken.

 

Toonzaalkeukens

Zoals bij solden keukens, worden toonzaalkeukens ook goedkoper verkocht. Een toonzaalkeuken is een keuken die in een toonzaal heeft gestaan in een keukenzaak. Klanten kunnen deze bekijken en uittesten tijden hun bezoek aan de toonzaal. Als deze keuken vervangen worden door een bijv. nieuwe of modernere keuken, worden de oude keukens met veel korting verkocht.

Deze korting kan oplopen tot 75% van de originele aankoopprijs. Dit is omdat er een kleine beschadiging op kunnen zitten van het testen van de keukens. De beschadigingen op toonzaalkeukens ontstaan meestal ook bij het demonteren, wat u tevens als koper moet regelen.

Ook is het dat toonzaalkeukens verkocht worden zoals ze zijn opgesteld in de toonzaal. De maten van de toonzaalkeuken kunt u dus niet veranderen. Het is mogelijk om de maten te veranderen maar dit kost u dan wel meer geld.

 

Keukencatalogus

Solden keukens

Een keukencatalogus geeft een zeer duidelijk beeld van wat een nieuwe keuken gaat kosten. Er staan in de brochures en folders over keukens ook prijzen en acties. Juist door de acties te vergelijken met de prijzen van een keuken in de keukenbrochure, kunt u een goed beeld krijgen van de korting die normaliter gegeven wordt bij een keukenzaak. Bestel gratis keukencatalogus of vraag hier keukengidsen aan.

 

Beste keukenaanbieding? Bekijk hier de goedkoopste Duitse keukens.

privacystatement